Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Blijf op de hoogte

Digitale nieuwsbrief
HVZeeland.nl biedt u een nieuwsbriefservice. Elke maand worden circa 65.000 nieuwsbrieven verstuurd, buitenom de extra edities. U kunt er voor kiezen om op vaste momenten een reguliere nieuwsbrief te ontvangen met het laatste nieuws van dat moment. Daarnaast zijn er dus de speciale extra (breaking)edities. Deze worden toegestuurd bij onder meer dodelijke ongevallen en grote branden. U kunt zich uiteraard ten alle tijde afmelden en aanmelden is helemaal gratis! Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u net als duizenden anderen nu onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier. Bent u al wel aangemeld en wilt u uw inschrijving wijzigen? Klik dan hier.
 
Facebook
Via onze Facebookpagina houden wij u op de hoogte van alle door ons geplaatste nieuwsberichten. Ook kunt u er reageren op onze artikelen. Like net als ruim 34.000 andere Zeeuwen onze Facebookpagina of klik net als 38.000 mensen op 'Volgen' en blijf ook op de hoogte!

RSS-feed
Wil jij altijd direct op de hoogte zijn als onze redacteuren een nieuw artikel hebben toegevoegd? Maak dan gebruik van onze RSS-feed. Deze is gemakkelijk te implementeren in diverse internetbrowsers, de sidebar van Windows en diverse RSS-readers. Onze nieuwsberichtenfeed is bereikbaar via: http://www.hvzeeland.nl/rss/nieuws.

WhatsApp-kanaal
Volg ons belangrijkste nieuws ook via ons eigen officiële WhatsApp-kanaal: klik hier om je gratis te abboneren.

X (Twitter) en Bluesky
De redactie van HVZeeland.nl beschikt ook over een eigen, officieel account op X (voorheen Twitter) met inmiddels ruim 23.300 volgers. Op dit moment experimenteren wij met eenzelfde soort berichtgeving via Bluesky.

Actuele twitterberichten:


Cookie-instellingen beheren