Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer » Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud

Laast gewijzigd: 02 december 2022, 03:55 uur
Weerbericht:
[Waarschuwingen] Er zijn geen waarschuwingen.

[Vannacht] is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. De noordoostenwind is zwak tot matig.

[Vanochtend] is het op veel plaatsen bewolkt, in het noorden is er mogelijk zon. Het blijft droog. De wind komt uit noordoost en is matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig.
[Vanmiddag] is het op de meeste plaatsen bewolkt. In het noordelijk kustgebied zijn er ook zonnige perioden. In het zuiden van Limburg kan wat (natte) sneeuw vallen. De maxima liggen rond 3°C. De wind is noordoost, matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig.
[Vanavond] is er vrij veel bewolking en het blijft vrijwel overal droog. De noordoostenwind is matig, in het Waddengebied vrij krachtig, af en toe krachtig, windkracht 6.

[Komende nacht] blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. De wind komt uit noordoost en is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

[Morgenochtend] is er vrij veel bewolking maar later breekt de zon hier en daar door. Het blijft droog. De noordoostenwind is matig, aan zee af en toe krachtig, windkracht 6.
[Morgenmiddag] zijn er perioden met zon. Het blijft droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 3°C.
[Morgenavond] neemt de bewolking weer toe. Het blijft droog. De noordoostenwind is matig, aan zee af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Cookie-instellingen beheren