Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Weer » Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind

Laast gewijzigd: 26 januari 2022, 15:15 uur
Weerbericht:
Vandaag is het bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 3°C in het zuidoosten tot 7°C in het noordwesten. De matige zuidwestelijke wind neemt aan de kust toe naar vrij krachtig. Vanavond neemt de wind verder toe en wordt langs de kust krachtig, 6 Bft, in het Waddengebied mogelijk hard, 7 Bft.

In de nacht naar donderdag is er vrij veel bewolking en blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt tussen de 2°C in het zuidoosten tot 6°C in het noordwesten. Er staat een matige, in het noorden vrij krachtige zuidwestenwind. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig, 6 Bft en in het Waddengebied soms hard, 7 Bft.

Donderdagochtend is het bewolkt en trekt er een gebied met regen en motregen van noordwest naar zuidoost over het land. In de loop van de middag wordt het van het noordwesten uit droog en breekt op steeds meer plaatsen de zon door. In de avond trekken er weer enkele buien over. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De matige tot vrij krachtige, langs de kust krachtige wind, is aanvankelijk zuidwest, maar draait gedurende de dag naar west tot noordwest en neemt daarbij geleidelijk in kracht af. (Bron: KNMI)

Cookie-instellingen beheren