Adverteren op HVZeeland.nl


HVZeeland.nl is één van de grootste nieuwssites in de provincie Zeeland en dé hulpverleningswebsite van Zeeland. HVZeeland.nl biedt al 15 jaar lang dagelijks nieuws en achtergronden over en rond het thema veiligheid en hulpverlening in Zeeland. Ongeluk, schietpartij, brand of overval? Op HVZeeland.nl lees je er alles over! De artikelen worden veelal voorzien van uitgebreide foto- en videoreportages. Op de website vindt u ook de laatste P2000 alarmeringen, het weerbericht en nuttige tips en informatie.

Online adverteren
Adverteren op internet is helder én effectief. In tegenstelling tot andere media kunt u uw online advertentiecampagnes van begin tot eind volledig monitoren. U weet na afloop namelijk precies hoe vaak uw advertentie is vertoond en hoeveel mensen er via die advertentie naar uw website zijn gegaan. Bovendien kunt u zelf ook nog eens meten wat deze consumenten na de klik op uw website hebben gedaan.

Uniek bereik
Met zo'n 3,4 miljoen paginaweergaves per maand en een bereik van 272.000 unieke bezoekers per maand (Bron: Google Analytics (periode: juli t/m december 2017) is HVZeeland.nl één van de grootste websites van Zeeland. De tarieven voor het adverteren op HVZeeland.nl zijn echter bijzonder concurrerend.

Op HVZeeland.nl heeft u de keuze uit vier advertentieposities, die allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben zoals afmeting en positie op de website. We werken met het CPM-afrekenmodel. Dat houdt in dat u betaalt per 1.000 weergaves van uw advertentie. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U bepaalt namelijk al van tevoren hoeveel weergaves u inkoopt en in welke periode u uw advertentie wilt laten zien.

Mogelijkheden en tarieven
Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden op onze website, dan kunt u terecht bij Manfred Berrevoets. Hij licht alle mogelijkheden graag vrijblijvend aan u toe. Bel vandaag nog voor een afspraak of stuur een e-mail.

• Telefoon: 0118-714001
• E-mail: info@provicom.nl


Technische aanleverspecificaties
Wij gebruiken voor de advertenties de standaarden van het Interactive Advertising Bureau (IAB). Dit houdt in dat er wordt gewerkt met standaardafmetingen en -zwaartes.

Voor alle advertenties geldt dat deze niet misleidend mogen zijn en het te allen tijde duidelijk moet zijn voor de bezoeker dat het gaat om een advertentie. Advertenties kunnen worden aangeleverd in GIF- (geanimeerde afbeelding), JPG- (afbeelding), PNG-(afbeelding) of SWF-bestand (flash). In de advertenties mag geen geluid worden verwerkt.

NaamFormaatZwaarte

Large rectangle

336x280

50kb

Leaderboard

728x90

50kb

Skyscraper

160x600

40kb

Full banner

468x60

40kb


Zie ook: www.iab.net.