Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Milieuklachtenmeldpunt Zeeland

Het kan gebeuren dat u buiten (en soms ook binnen) veel overlast ondervindt van stank of bijvoorbeeld geluid. Ook kunt u constateren dat ergens het water of de bodem is of wordt vervuild. Voor al deze klachten heeft de provincie Zeeland een speciaal milieuklachtenmeldpunt ingesteld. Bij het meldpunt kunt u overigens ook terecht voor de vondst van dubieuze stoffen op het strand. Ook kunnen bedrijven milieu-incidenten melden.

Bij dit meldpunt kunnen inwoners van de provincie Zeeland al hun klachten meldden op het gebied van milieu. Het meldpunt beschikt over een telefoonnummer dat vierentwintig uur per dag te bereiken is. De klachtenlijn wordt geëxploiteerd door het servicecentrum van de politie. De medewerkers van dit centrum werken ook de telefoontjes van het politienummer 0900-8844 af.

De provincie lost overigens niet alle milieuklachten op. Overlast van bijvoorbeeld vuilniszakken en hondenpoep moeten worden behandeld door de gemeente. Ook klachten over kleinere bedrijven moeten door de gemeente worden afgehandeld.

De klachtenlijn is te bereiken via: 0118-412323.

Meer informatie vindt u in de folder van de Provincie Zeeland.


« Ga terug


Cookie-instellingen beheren