Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij valpartij wielrenners

Toegevoegd: 22-03-2009, 20.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUW-NAMEN - Bij een valpartij van een groep wielrenners in Nieuw-Namen zijn zondagmorgen twee fietsers gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 11.00 uur plaats op de Parallelweg. Een 28-jarige man reed als tweede in de groep en kwam door onbekende oorzaak ten val. De derde in de groep, een 45-jarige man uit Temse kon hem niet ontwijken en viel eveneens.

Deze 45-jarige man liep een elleboogfractuur en letsel aan zijn kin op. Hij is naar een ziekenhuis in St. Niklaas overgebracht. De 28-jarige man had last van zijn heup en zou zelf naar een dokter gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stijn (23-3-2009 om 13:48)
@ Hans, Op het fietspad is het vaak nog veel gevaarlijker als wielrenner, andere fietsers gaan over het algemeen veel langzamer en hebben vaak niet door hoe snel je als wielrenner gaat. Dit roept vaak bij beide partijen ergernissen op. Bij drukte is de weg dus vaak veiliger voor wielrenners.
Inge (23-3-2009 om 13:10)
Hans, waar zie jij staan waar ze reden? (weg of fietspad) En als je in een groep rijdt kan dit altijd gebeuren, of je nu op het fietspad, de weg, of door het weiland rijdt. Beter lezen en je vooroordelen achterwege laten zou fijn zijn.
Carla (23-3-2009 om 12:30)
Ik ben zelf al eens slachtoffer geweest van een groep wielrenners die het maar niet leren om op tijd in te voegen. Alsof ze de hele weg voor zichzelf hebben. En een fietsbel kopen zou ook niet gek zijn!!
Leonie (23-3-2009 om 09:55)
Eh sorry hoor, snapt iemand deze reactie hier onder, ten eerste reden ze netjes op een paralleweg dus ze reden waar ze reden moesten, ten tweede wat heeft het in hemelsnaam er mee te maken of ze beter moeten opletten zeg, kan toch gewoon gebeuren of niet. Sterkte hoor mannen met het letsel.
Punaise (23-3-2009 om 00:29)
Levensgevaarlijk die wielrenners. Niet alleen voor het verkeer maar blijkbaar dus ook nog eens voor zichzelf. Ik zie vaak genoeg van die op hol geslagen kuddes met het hoofd naar beneden en liefst zo dicht mogelijk op elkaar blindelings overal doorheen scheuren, zelfs woonwijken! LEVENSGEVAARLIJK
Jolanda (22-3-2009 om 21:32)
Ik stel voor dat ook wielrenners eens beschermende kleding gingen dragen, aan de ellebogen, knieen, een goede helm met kinbescherming enz. Misschien dat dat meer letsel kan voorkomen
Cookie-instellingen beheren