Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

NMa akkoord met fusie ziekenhuizen

Toegevoegd: 25-03-2009, 16.51 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) gaat onder strikte voorwaarden akkoord met de fusie tussen het Ziekenhuis Walcheren en de Oosterscheldeziekenhuizen. Dat is zojuist bekend gemaakt.


De NMa vindt dat de fusie nodig is om de kwaliteit van de noodzakelijke basisziekenhuiszorg in Midden-Zeeland te waarborgen. De instantie heeft wel diverse voorwaarden gesteld. De NMa zal daar naar eigen zeggen samen met de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) nauwgezet om gaan controleren. De ziekenhuizen gaan daarmee akkoord, aldus de NMa.



Lees het hele artikel op Zeeuwseregio.nl. Zie ook: 'Walcheren krijgt basisziekenhuis'.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (26-3-2009 om 08:10)
Endelijk de kogel door de kerk,dit had veel eerder moeten gebeuren met al die negatieve opmerkingen over ziekenhuis Goes de fusie is nu eindelijk werkelijkheid geworden,dank zei onze heer Simons
D (26-3-2009 om 07:55)
Vervolg De mensen die in Goes werken en naar een andere locatie moeten reizen hoor je ook niet klagen en dat zijn er ook genoeg. Maar klagen mag alleen op Walcheren. Die hebben het zo slecht. Denk toch eens een keer na
D (26-3-2009 om 07:52)
Nu weten we ondertussen wel dat de wereld ophoudt buiten Walcheren en over de mensen die op de andere eilanden wonen en dit al lang doen hoor je niemand die bestaan niet voor de mensen van Walcheren. Zolang je alleen op controle moet bij een specialist is er in elke locatie daar mogelijkheden toe
B. (26-3-2009 om 05:06)
Tja... zorg moet dichtbij EN BEREIKBAAR zijn!!! Domburg-Goes is met O.V. is niet te doen, met bus en trein op controles en voor behandeling is een onbetaalbare dagreis! Met de auto is t al te ver. groetjes een Bevelandse!
Vlissinger (25-3-2009 om 20:54)
Op houden met gezeur?!? Jullie worden er beter van.. en wat dacht je van de ouderen. De mensen die hier in het ziekenhuis werken die verder moeten reizen.. Moet ik naar een specialist moet ik eerst een half uur rijden. Wat dacht je van benzine geld. T geld groeit niet op mijn rug. nee tegen fusie!
RS (25-3-2009 om 20:24)
Ik hoop nu maar dat er snel een particulier initiatief komt voor een volwaardig ziekenhuis op walcheren (toch het dichts bevolkt gebied van zeeland) dan zien we snel genoeg waar de meeste zorg gewenst is.
Cookie-instellingen beheren