Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Dodelijk ongeval op Deltaweg

Toegevoegd: 06-07-2009, 11.49 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
WILHELMINADORP - Bij een ongeval op de Deltaweg is vanmorgen een 18-jarige automobilist uit Burgh Haamstede om het leven gekomen.

Het ongeval vond omstreeks 06.50 uur plaats bij de kruising Wilhelminadorp en Wolphaartsdijk. De oorzaak van het ongeluk wordt op dit moment door de politie onderzocht. Bij het ongeluk was een betonauto betrokken. Deze is gekanteld op de weg. De bestuurder van de betonauto is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De Deltaweg is afgesloten en zal ook nog tot half de middag afgesloten blijven. Omleidingroutes worden aangegeven op de A58 en op de Zeelandbrug. De hulpverleners waren met groot materieel uitgerukt om ter plekke assistentie te verlenen. Er waren vier brandweerauto's, vijf ambulances en vier politievoertuigen ter plaatse. De technische recherche doet onderzoek.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rebecca (24-7-2010 om 10:53)
Ik wens de familie en vrienden veel sterkte ik vind het heel erg voor jullie en de gene die er in zat
A (10-7-2009 om 19:13)
Rust zacht lieve Mischa, we zullen je missen sterkte toegewenst aan familie en vrienden
Anoniem (10-7-2009 om 19:10)
Mischa rust zacht, we zullen je missen!
Stevie (9-7-2009 om 21:24)
RIP Mischa ! sterkte aan de vele mense die deze geweldige jongen zulle misse!
J (9-7-2009 om 18:33)
Enorm raar.. Zaterdag nog met je staan praten. en nu ben je er niet meer. Krijg nog steeds kippenvel als ik er over nadenk. rust zacht
- (8-7-2009 om 23:37)
Precies een jaar na Chloé weer een dodelijk ongeval waarbij een jong persoon om komt.... heel veel sterkte een familie, vrienden en kennissen.
Cookie-instellingen beheren