Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij ongeval

Toegevoegd: 08-07-2009, 09.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Bij een ernstig ongeval op de Hoekseweg is vanmorgen een 39-jarige motorrijder uit de gemeente Terneuzen zwaar gewond geraakt.


De aanrijding vond rond 7.30 uur plaats tussen de motorrijder en een automobilist. Een 41-jarige automobilist uit Oostburg verleende de motorrijder geen voorrang waardoor hij in de slip raakte en tegen de motor aangleed.

De motorrijder is met onbekende verwondingen met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Gent gebracht. Over de verwondingen is momenteel niets bekend. De man verkeert niet in levensgevaar. De weg tussen Mauritsfort en de rotonde aan de Molendijk in Hoek was lange tijd afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anniek (8-7-2009 om 22:07)
Ik hebbet ook zien gebeuren, ik zat in de bus die net op het punt stond te vertrekken. ik ben er best van geschrokken. sterkte iig.!
JD Hogg Biervliet (8-7-2009 om 20:42)
@Marjoke: jij weet hoe het met hem is, gelukkig dat het relatief mee valt Sterkte voor Jacco!
Michiel (8-7-2009 om 17:49)
Sterkte Sjakko!
Anoniem (8-7-2009 om 15:47)
Het is daar op die plaats ook heel erg gevaarlijk, langs de berm staat een aantal bosjes waar je als je in de auto vanaf de bushalte rijdt, bijna niet kan zien of er van de andere kant iets aankomt. ze zouden beter die bosjes helemaal weg halen. dan wordt het een stuk overzichtelijker.
Dineke (8-7-2009 om 15:35)
Ik heb het gezien, de motor was zwaar beschadigd, ik hoop dat de berijder het redt. Ook veel sterkte voor de mannen van de Dethon, die érg geschrokken zijn! Veel mensen en kinderen die het gezien hebben, het was net 'spitstijd' en schoolbussentijd.
Nieck vincent (8-7-2009 om 12:35)
Ja echt erg ik heb het vanmorgen zelf zien gebeuren .ben er erg van geschrokken
Cookie-instellingen beheren