Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Vernielers van vrachtwagenruit gezocht

Toegevoegd: 17-07-2009, 22.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een vernieling van een vrachtwagenruit die plaatsvond op vrijdag 17 juli op de Deltaweg om 17.10 uur.


Een 37-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Goes reed met zijn blauwe vrachtwagen met aanhanger op de Deltaweg in Goes. Hij kwam uit de richting Zierikzee.

Links achter de vrachtwagen, ter hoogte van de aanhanger, reed een personenauto, vermoedelijk een ouder type Ford, over het zgn. verdrijvingsvlak met knipperende lichten. Later ging de auto achter de vrachtwagen rijden.



Bij de stoplichten nabij Goes ging de personenauto eerst op de rechterrijbaan en later op de linkerrijbaan voor rechtdoor staan. Toen de stoplichten op groen sprongen verscheen er een man door het geopende dakraam van de auto die een voorwerp tegen het vrachtwagenraam gooide waardoor deze sneuvelde. In de donkergekleurde Ford zaten voorin twee mannen. Achterin zat nog een persoon.

De man die het voorwerp tegen de vrachtwagen gooide was tussen de 20 en 25 jaar oud, droeg een beige t-shirt en was licht getint. Politie Zeeland verzoekt getuigen van dit voorval zich te melden op een politiebureau of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frederick (18-7-2009 om 08:14)
Zat er geen kenteken op die ford?
Rose (18-7-2009 om 01:47)
Schandalig gewoon.. Tegenwoordig zoveel aso gedrag in het verkeer. Ik snap echt niet waarom mensen zulke dingen doen wat is daar nou leuk aan... Moet eens denken voor je iets ga doen bij een ander of je dit zelf ook leuk vindt als ze dat bij jou doen... Hopelijk vinden ze de dader gauw
BlackBird (18-7-2009 om 01:13)
Volgens mij heb ik die gasten zien rijden in mburg, rond 14.45, veerseweg. Waren behoorlijk uitgelaten!Moesten wachten, wegens een afzetting. Gasten constant in&uit de auto en elkaar opnaaien met een stel andere gasten in een rode peugot 205.Blauwe Ford had deuken op de achterklep.Kenteken onbekend
Moi (17-7-2009 om 22:58)
Tjeeee.. lekker aso!!!! de chauffeur niet gewond verder? sterkte!
Cookie-instellingen beheren