Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen dineren zonder te betalen

Toegevoegd: 30-07-2009, 09.00 uur
Door: Roland de Jong
VEERE - De politie heeft woensdagavond twee Vlissingers aangehouden nadat zij in een restaurant hadden gegeten zonder af te rekenen.

De twee, 23 en 51 jaar oud, hadden voor meer dan honderd euro gegeten en gedronken bij een horecagelegenheid aan de Markt. De eigenaar ging achter de mannen aan en trof hen later aan bij een bushalte op de Veerseweg. De mannen verstopten zich in een heg, maar werden toch gevonden.


Even later, rond 19.20 uur, zijn ze door de politie aangehouden op de Kanaalweg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (30-7-2009 om 12:32)
Misschien hebben die mensen wel geen geld of leven ze op straat en hebben ze nu eens normaal gegeten. Je weet de achtergrond niet dus trek geen conclusie. De regering geeft niks om zulk soort mensen dus dan gaan ze zelf hun eten regelen. Logisch zou iedereen doen.
Marjolein (30-7-2009 om 12:01)
Idd Frans wat een stelletje kneuzen,Jan,ik snap jou reactie niet,wat loop je nou over tolwegen te bazelen als het hier gewoon over een stel sukkels gaat die zonder te betalen lekker hebben zitten schranzen
Jan (30-7-2009 om 11:08)
@Jan, ik heb geen idee wat jij allemaal loopt te bazelen. Leg eens uit wat deze twee eetpiraten met Belgie te maken hebben.
Rob (30-7-2009 om 10:11)
Echt heel erg triest zulke figuren, in het openbaar op de markt ten toon stellen en met rotte eieren en fruit bekogelen. Vroeger werd er wel met zulke mensen afgerekend!!
Jan (30-7-2009 om 09:54)
Frans,ben je wel goed geinformeerd over het betalen van de kosten en door wie? België moet dan ook maar de tol voor de autowegen invoeren als Nederland dwars blijft liggen uit eigenbelang.
Frans (30-7-2009 om 09:28)
Wat een stelletje kneuzen.
Cookie-instellingen beheren