Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duitser spuit met pepperspray in Scharendijke

Toegevoegd: 05-08-2009, 21.15 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - De politie heeft woensdag in Scharendijke een 19-jarige Duitser aangehouden omdat hij een 55-jarige campingeigenaar pepperspray in het gezicht gespoten had.


De campingeigenaar probeerde rond 16.30 uur op de Kuijerdamseweg te bemiddelen tussen de uit Nettetal afkomstige Duitser en een 53-jarige automobiliste uit 's-Gravenmoer. Er was sprake van een conflict over vermeende schade aan de auto van de Duitser.

Er ontstond daardoor een handgemeen tussen de Duitser en de campingeigenaar, waarbij de Duitser pepperspray in het gezicht van de campingeigenaar spoot. De Duitser werd aangehouden en de pepperspray werd in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Illuminiati (7-8-2009 om 11:31)
Alleen duitsers lijken dat te vergeten? Kan er toch nog wel flink wat meer verzinnen. En die kunnen ook heel wat uitvreten hierzo.
Johannes (6-8-2009 om 19:56)
Hahaha zijn Gerard zijn ogen ook eens open gegaan!!! dat heb je nou als je jezelf de oppas vader van NEDERLAND noemt!! jaja leuk volk op de camping! GA VOOR DUURZAAM TOERISME.
Matthijs (6-8-2009 om 19:35)
Gewoon persona non grada verklaren. Dan mag hij hier ondanks eu regels niet meer komen. Laat hem maar lekker thuis kuilen graven en braadworst vreten. Duitsers schijnen nog al eens te vergeten dat ze hier te GAST zijn en niet thuis!
Arie (6-8-2009 om 10:19)
Inreisverbod is niet mogelijk, 't is EU tegenwoordig weet u nog? Wat wel kan, is een passende boete geven + vergoeding voor campingeigenaar en zelf alle zeeuwse campings het kenteken van de duitser doorgeven.
Vonck (5-8-2009 om 23:25)
Gelijk van de camping af en de grens weer over. Komende 5 jaar een inreisverbod.
Corne (5-8-2009 om 22:41)
Het moet niet steeds gekker worden met die duitsers.
Cookie-instellingen beheren