Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

KNRM brengt kotter naar haven

Toegevoegd: 13-08-2009, 10.09 uur
KNRM brengt kotter naar haven
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - Woensdagmorgen is de reddingboot Koopmansdank van het KNRM-reddingstation Neeltje Jans opgeroepen voor een schip in problemen.


De uit Scheveningen afkomstige kotter SCH 45, de Jacob Cornelis met 5 man aan boord had tijdens het vissen op de Noordzee rond negen uur stuur/motorproblemen gekregen.

De hulp van de KNRM werd ingeroepen.  Deze had  weinig moeite om de kotter van 150 ton veilig binnen te brengen in de voorhaven van de Roompotsluis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dominic (15-8-2009 om 11:04)
KNRM goed bezig hoor. We hebben duidelijk te maken met een leek die er geen benul van heeft waar jullie voor staan en wat jullie beteken voor de mensen op zee. Zo wel plezier als voor beroepsvaart . En nog de gr aan mijn maatjes op de Sch 45. Do uit Sint philipsland
Roel den engelsman (15-8-2009 om 10:45)
Ik vaar zelf op deze kotter! en de schipper handelde wat het veiligste was voor zijn crew en schip ! dus als je er niks van weet reageer dan niet! ik was blij dat ze er waren! bedankt!
Jan (15-8-2009 om 03:08)
Als het moet sleept de klpd je ook op de weg als het moet dus grote klasse voor de knrm
Flupland (15-8-2009 om 00:46)
Jullie denken ook alleen maar aan je eigen. Nooit geen problemen gehad zeker? Dan ben je ook blij dat ze je helpen. Lekker egoistisch blijven en zitten te zeiken. Hebben jullie niks beters te doen?
Chicka68 (14-8-2009 om 17:52)
Complimenten voor de KNRM. Geweldig dat jullie hebben geholpen toen dat nodig was. Laat de negatievelingen maar kletsen, dat zijn degenen die zich afwenden wanneer iemand geholpen moet worden en daar zou juist kritiek op moeten zijn! Onbegrijpelijk dat men zo reageert.
Simon (sch45) (14-8-2009 om 16:01)
Heer van de marel en jan kees jullie beseffen niet waar je het over heb moeten we de kotter eerst onder de kering door laten gaan voordat we hulp kunnen krijgen? of is het meer de jaloezie die de visser altijd over zich heen krijg door mensen in de regel met een eigen sportvis boot en dergelijke!
Cookie-instellingen beheren