Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Achtervolging na aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 13-08-2009, 16.29 uur
Achtervolging na aanrijding Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vanmiddag een wilde achtervolging gehouden na een aanrijding met doorrijding in Middelburg.
 
Rond 15.45 uur deed zich een aanrijding op de Schroeweg voor de afslag A58 richting Vlissingen. Hierbij was onder meer een oude Mercedes uit 1975 bij betrokken. Een andere betrokkene, rijdend in een Renault, ging er na de botsing vandoor.
 
De politie zette de achtervolging in en reed daarom met meerdere voertuigen met toeters en bellen door Middelburg, via de snelweg richting Vlissingen. Binnen een kwartier konden op de Sloeweg in Vlissingen twee verdachten worden aangehouden.
 
Een bergingsbedrijf heeft de Mercedes geborgen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (14-8-2009 om 10:24)
Wij reden 5sec na de botsing er voorbij en zag die auto nog weg rijden..verder heb ik weinig gezien wou uitstappen mocht er iets ernstigs zijn..op het eerste gezicht viel het mee als ik meer had geweten konden we die auto klemrijden!\
1908Fr (13-8-2009 om 23:01)
Waarschijnlijk had de jongen/vrouw in de renault geen rijbewijs, waarom zou je anders zo weg rijden? Kijkend naar de plaatje zie je ook dat de mercedes schade heeft een de voorkant waaraan je dus kan zien dat hij misschien zelf wel schuldig is aan het incident.
Lekker wijf (13-8-2009 om 19:35)
Goed gehandeld politie aanpakken die handel
Rien (13-8-2009 om 19:11)
Schitterend dat ze toch nog gepakt zijn. Je zult maar met bloed, zweet en tranen zo'n mooie Mercedes hebben opgeknapt en een stel idioten die niet op de weg thuis horen verzieken al je plezier op deze manier. Uiteraard gaarne rijbewijs voor langere tijd kwijt (liefst voorgoed).
Pipa (13-8-2009 om 17:16)
En wij als zeeuwen maar denken dat er door de zeeuwse politie niks meer gedaan wordt.Nou dan hadden we het even mis.Heb al die toeters en bellen gehoord,dacht al dat er iets loos was.Heel goed gedaan politie,prima werk,aanpakken die wegpiraten cq wegcriminelen.
Zeeuws meisje (13-8-2009 om 16:42)
Goed gehandeld politie!!! Dat mag ook weleens gezegd worden ipv alleen maar te zeuren op onze trouwe dienders... +1 voor de politie
Cookie-instellingen beheren