Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automaatje in verzorgingstehuis Tholen

Toegevoegd: 24-08-2009, 09.32 uur
Automaatje in verzorgingstehuis Tholen
Door: Jan-Willem Kempeneers

THOLEN - De brandweer van Tholen is vanmorgen uitgerukt voor een automatische brandmelding in verzorgingstehuis Ten Anker. De melder werd geactiveerd door rookontwikkeling.


Omstreeks kwart voor negen werd de blusgroep Tholen gealarmeerd waarna volgens de standaardprocedure met spoed koers gezet werd richting Ten Anker. Aangekomen bij het verzorgingstehuis aan de Prins Clauslaan bleek door nog onbekende oorzaak rookontwikkeling te zijn ontstaan op de tweede verdieping van het gebouw.

De rook had de melder geactiveerd waarop de brandweer gealarmeerd werd. De brandweer kon na ventilatie van de betreffende kamer al snel terugkeren naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren