Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen zwaargewond bij ongeluk

Toegevoegd: 25-08-2009, 03.42 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - Bij een ongeluk op de Grindweg (N288) bij Westkapelle is in de nacht van maandag op dinsdag een jongen zwaargewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 01.15 uur op het fietspad langs de weg meerdere fietsers, komend uit beide rijrichtingen, met elkaar in botsing. Een 17-jarige jongen uit Roosendaal kwam daarbij ongelukkig ten val. Hij raakte ernstig gewond doordat hij hard met zijn hoofd op het wegdek belandde.
 
Twee ambulances en de traumahelikopter uit Nijmegen werden opgeroepen om het slachtoffer te behandelen. Het team van de traumahelikopter heeft de gewonde geïntubeerd. Hierna is de jongen per helikopter naar het ziekenhuis in Tilburg vervoerd.
 
De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de botsing. De fietsen van de betrokkenen zijn meegenomen voor nader onderzoek.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vivianne Lemmens (28-8-2009 om 13:56)
Sterkte pim. hou vol xxx Vivianne (L)
Roelandq (26-8-2009 om 17:57)
Levensgevaarlijke weg als je zonder lampen fietst en/of heel dronken bent. Kwamen of gingen naar de hooi lijkt me. Straks in NL ook een helmpje op de fiets;)
C (25-8-2009 om 13:49)
Heftig!!! heel veel sterkte
Cookie-instellingen beheren