Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Automobilist rijdt over voet meisje

Toegevoegd: 01-09-2009, 23.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
KLOETINGE - Op de Oostmolenweg in Kloetinge is dinsdag omstreeks 13.30 uur een onbekende automobilist over de voet van een 16-jarig meisje gereden.


Het meisje liep samen met een 40-jarige vrouw uit Goes over de Oostmolenweg. Tussen beide vrouwen liep een paard. De 40-jarige vrouw liep op het trottoir en het meisje op de rijbaan. Een achteropkomende auto reed zo dicht langs het meisje dat haar voet werd geraakt.

In eerste instantie stopte de bestuurder en ontstond er een woordenwisseling. Hierna is de man zonder zijn gegevens bekend te maken weggereden. De voet van de 16-jarige is niet gebroken maar wel behoorlijk gekwetst. De man reed samen met een vrouw in een lichtgrijze auto.

De politie is op zoek naar deze bestuurder. Hij wordt verzocht zich te melden. Ook mensen die dit incident hebben zien gebeuren worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (3-9-2009 om 00:48)
Kan me vergissen maar als je over iemand zijn voet heen rijd dan ga je aardig dicht langs het "obstakel".. Een woordenwisseling dus voorspelbaar .. Oostmolenweg is niet echt een snelle weg te noemen dus kan er hier bijna maar 1 fout zijn.. En nee, ben geen brave te noemen, wel een oplettende...
Maak nie uit (2-9-2009 om 23:28)
Ten eerste liepen ze met het paard, dus zijn ze geen ruiter. vervolgens hoor je als oudere de jongste aan de binnenkant te laten lopen in dit geval op de stoep en de oudste helemaal aan de buitenkant. automobilist fout, de oudere vrouw hoort verantwoordelijkheid te dragen voor het kind en het paard
Manege de Zwaanhoek (2-9-2009 om 21:41)
Er zou dus veel meer aandacht moeten komen, een paard in het verkeer paarden zijn er, en je moet er als weggebruiker gewoon rekening mee houden. De KNHS heeft daar een interessante site voor. www.paardopdeweg.nl dus mensen doe me lol ga er eens voor zitten en lees het eens goed door. BEDANKT!!!
Tjaa (2-9-2009 om 21:35)
Ruiters mogen niet op de stoep rijden. Die moeten op de weg lopen of als het mogelijk is in de berm, dat is een verkeersregel. Als automobilisten ergenst rustig langs rijden is er niks aan de hand zowel voor ruiter als andere omstanders.
Cees (2-9-2009 om 20:17)
Ruiters te paard horen die niet in de berm te rijden?Ze zijn door hun mogelijke schrikreactie van paard wel risico voller,wij hebben t gehad dat een paard plots stijgerde net naast mijn dochter,we hielden afstand,passeerden aan de andere kant van de rijweg op een brede dijk maar het scheelde weinig
B. (2-9-2009 om 20:09)
Daar kan je op de stoep lopen?????Dit is gewoon asociaal, anderzijds zijn er meerdere ruiters die nergens aan de kant gaan, o.a. met zijn 2en naast elkaar op het fietsplad blijven rijden.Over irritatie en gevaar oproepen gesproken! En de woordenwisseling...tja die hebben we niet gehoord.Beterschap
Cookie-instellingen beheren