Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Vrouw (66) overleden na ongeval

Toegevoegd: 07-09-2009, 21.48 uur
Door: Roland de Jong
SLUIS - Een Belgische vrouw is overleden aan de gevolgen van een noodlotting ongeluk gisteren in Sluis. Dat heeft de politie vanavond bekend gemaakt.
 
De vrouw, een 66-jarige uit Knokke-Heist, maakte deel uit van een groep fietsers, bestaande uit 26 personen die vanaf Sluis rond 16.35 uur over de Parmabrug in de richting van het Jaagpad reden.
 
Over de brug volgt een scherpe bocht naar links het fietspad op, wat aansluiting geeft op het lager gelegen Jaagpad. De 66-jarige vrouw nam de bocht te ruim en reed het talud af. Ze viel twee meter naar beneden en kwam op haar achterhoofd terecht. Twee ambulances en de Medische Urgentie Groep (MUG) uit België kwamen ter plaatse.
 
De vrouw werd zwaargewond naar een ziekenhuis in Brugge gebracht. Daar is zij echter rond 20.00 uur aan haar verwondingen overleden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordy (8-9-2009 om 20:18)
Oma rust zacht ik zal altijd aan je denken
Vonck (8-9-2009 om 18:45)
Heel veel sterkte aan de nabestaanden..
Sluissenaar (8-9-2009 om 13:34)
Is daar ook zeer zeker een rotbocht om te fietsen of met de scooter langs te rijden vind dat ze er wel eens wat aan mogen doen maar zoals altijd moet er eerst iets ernstigs gebeuren voor er iets gebeurd aan gevaarlijke stukken de familie en fietsers die het hebben zien gebeuren heel veel sterkte
Engeltje (8-9-2009 om 10:42)
Zeeuw dit zeg je toch niet waar slaat dit op!!!!!!!!!!!!!!!! Ik wil de nabestaande van de vrouw heel veel sterkte toewensen na dit noodlottig ongeval. Petje af voor de ambulanceteam dat zij zo snel te plekke waren. Veel Sterkte
Claudia (8-9-2009 om 10:08)
Wat verschrikkelijk triest.. sterkte voor de nabestaanden.
Danielle (8-9-2009 om 07:11)
Waarom word er bij zo een scherpe bocht niet een soort vangrail gezet? als je daar 2 meter naar beneden kan vallen is dat een gevaarlijke bocht misschien gaan nu de ogen open bij de gemeente dan? het is ook echt zoals altijd er moeten eerst doden vallen eer ze wat gaan doen eraan
Cookie-instellingen beheren