Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controle bij werkzaamheden Sint Laurens

Toegevoegd: 12-09-2009, 10.34 uur
Door: Roland de Jong
SINT LAURENS - De politie heeft donderdag aan het einde van de middag gecontroleerd bij de werkzaamheden in Sint Laurens.


In het dorp wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe fietsersoversteekplaats. Daardoor wordt het verkeer over één rijbaan geleid en staan er mobiele verkeerslichten bij onder meer de splitsing Leliëndaalseweg/Noordweg.

De politie heeft bekeken of mensen zich netjes aan de verkeersregels hielden. Dat bleek niet altijd het geval. Tijdens de controle negeerden zeven weggebruikers het rode verkeerslicht. Zij zijn allen bekeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bax (12-9-2009 om 21:12)
Deze tijdelijke verkeerslichten zijn niet goed afgesteld, het oranje licht staat veel tekort op oranje! Iedereen kan met succes bezwaar maken als hij/zij bekeurd is.
Weg werker (12-9-2009 om 20:44)
De verkeerslichten zijn prima afgesteld. De frequentie zou zelfs nog iets langer mogen. hoe korter 1 periode duurt hoe minder auto's er door kunnen en er zal dan vaker een wisselperiode tussen zitten waarbij geen verkeer mogelijk is. Ze moeten ook eens cotroleren op de snelheid binnen een werkvak
Huile (12-9-2009 om 18:44)
@ Lache, Ze staan goed afgesteld ! ze geven voldoende tijd om ook de automobilisten die door oranje rijden nog op tijd het stuk af te laten leggen. en als je echt zo moet huilen door de tijd dat je stilstaat, dan rijd je toch lekker over Grieps, of Gapinge oid, genoeg omrijroutes !
Nickey (12-9-2009 om 13:50)
Geduld in het verkeer is een schone zaak BBB
Ron (12-9-2009 om 12:48)
Ze hadden beter even wachten tot de nieuwe N57 open was. Dan had bijna niemand er last van gehad
BBB (12-9-2009 om 12:10)
Ja beter afstellen scheelt weer een ergenis. Politie good job lol
Cookie-instellingen beheren