Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kleine kinderen rijden alleen weg in trein

Toegevoegd: 23-10-2009, 19.13 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Enkele hulpvaardige burgers hebben er deze week voor gezorgd dat twee kleine kinderen weer werden herenigd met hun ouders.


De moeder stond maandagmorgen op het station in Krabbendijke te wachten op de trein. Haar twee kindjes van 9 maanden en 2 jaar oud zaten in de buggy. Het instappen in de trein leverde wat problemen op met de buggy en de moeder werd daarom geholpen door enkele hulpvaardige burgers.

Toen de buggy net in de trein stond, gingen plotseling de deuren dicht en stond de moeder nog op het perron. Ze zag de trein met haar twee kinderen wegrijden richting Goes.
 
 
Tijdens het aanrijden, kregen agenten de melding dat degenen die hadden geholpen bij het instappen zich hadden ontfermd over de kindjes en waren uitgestapt op het station in Kruiningen. Daar zou op de komst van de politie worden gewacht.

Op het station werden de twee kindjes, die enigszins overstuur waren, opgevangen door de agenten. Na enkele minuten kwam de gewaarschuwde vader al met de auto aangesneld waarna hij met zijn kinderen herenigd werd. Omdat hij zo blij en emotioneel was, heeft hij de jongen en het meisje die zich tijdelijk over de kinderen hadden ontfermd een beloning gegeven van 50 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (23-10-2009 om 22:02)
Heel erg schande zo groot is het station van Krabbendijke niet conducteur moet wachten tot iedereen binnen is!!! N.S laat je horen en niet met een paar vrij kaartjes
TT (23-10-2009 om 21:02)
Kijk is aan,ook nog is goed nieuws(zelfs uiteindelijk voor de ouders) De trein is niets als openbaar vervoer,veelste gevaarlijk.Deuren klappen zomaar dicht. Er moet meer veiligheid komen in treinein en zeker bij het uit en instappen meer overzicht en controle zodat dit niet meer mag gebeuren. Mvg T
Rene (23-10-2009 om 20:26)
De NS moet zich zelf schamen. Een leuke dag weg voor de ouders en de kinderen lijkt me niet meer als op z'n plek. Bravo voor het perfecte reageren van de kinderen gelukkig is het goed afgelopen.
Paul (23-10-2009 om 20:09)
Een reuze tof jong stel. Heel goed gereageerd, en wat een fijn goed einde!! Een spannend avontuurtje voor de kleintjes met goede afloop!
... (23-10-2009 om 19:43)
Prachtig, iedereen zou zo moeten zijn dat je mensen met dit soort dingen helpt. Dat is de beloning waard.
Coco (23-10-2009 om 19:41)
Heel fijn dat de conducteurs zo goed opletten...? Ik heb hetzelfde ook enkele jaren geleden meegemaakt en toen was er iemand die, na 50 meter ,gelukkig aan de noodrem trok. Mijn kinderen hebben nog een trauma van die "belevenis". na reclamatie op het hoofdkantoor kregen we 4 vrij reizen kaartjes.
Cookie-instellingen beheren