Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Schade en lekkage na botsing Axel

Toegevoegd: 25-10-2009, 19.56 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Bij een frontale aanrijding op de Zuidsingel in Axel zijn zaterdagavond rond 18.30 uur twee personenauto's beschadigd geraakt.


De bestuurders, een 31-jarige man uit Terneuzen en een 71-jarige vrouw afkomstig uit Terneuzen, raakten niet gewond. Hun voertuigen raakten zoals gezegd wel beschadigd. Vermoedelijk wilden beiden gelijktijdig een wegversmalling oprijden en kwamen zij daardoor met elkaar in botsing.

De gemeente heeft het wegdek, waar olie op terecht was gekomen, schoongemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (26-10-2009 om 08:24)
Ik kom hier ook dagelijks, wet van de jungle is dit. Recht van de strekste dus.Door de sluizen links of rechts te plaatsen en borden met rood/witte pijlen erbij de plaatsen is het probleem opgelost. voorbeeld ? o.a Julianastraat Heikant. Zal wel te ingewikkeld zijn geweest vrees ik.
Een bewoner van axel (26-10-2009 om 03:01)
Ik rij er elke dag overheen ,,en meestal doe ik al een eind van te voren mijn richting aanwijzer aan dat ik er langs ga.. meestal houdt de tegenligger hier rekening mee..en houden aan je snelheid wil ook helpen.. maar het is inderdaad niks zo versmalling, machtstrijdjes
Remco (26-10-2009 om 01:19)
Heel die zuidsingel is 1 flop goed gedaan hoor gemeenten en dan heb ze het over geld over de balk smijten nou dit is een goed voorbeeld een stelletje amateurs bij elkaar die gemeenten mvg
P (25-10-2009 om 22:28)
Dit is weer een mooi staaltje van hoe maak ik een weg gevaarlijk door de gemeente. Ik woon hier vlakbij en het is gewoon het recht van de sterkste en het grootste smoel want niemand wil daar stoppen om de ander voor te laten.Het is dagelijks dat hier auto's met gillende banden moeten stoppen.
Flesdop (25-10-2009 om 21:00)
Bij Spui/Magrette zijn ze ook ondingen aan het plaatsen.Dat is gewoon vragen om ongelukken!Ze willen de overlast terugdringen maar dat niet lukken,gaat juist meer hard remmen/optrekken opleveren.Laten we het maar niet hebben over 'gevechten' die bestuurders gaan voeren om als eerste langs te kunnen
William (25-10-2009 om 20:34)
Die versmallingen daar op de weg zijn gevaarlijk ook. vooral als het donker is. is totaal geen verlichting en opeens sta je ervoor. En nu de weg bij spui tijdelijk is afgesloten is het hartstikke druk op de singelweg vooral smorgensvroeg. t is aftellen voor er weer iets gebeurt daar.
Cookie-instellingen beheren