Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man aangehouden met wiet en cocaine

Toegevoegd: 31-10-2009, 10.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 22-jarige man uit Hellevoetsluis stond vrijdagnacht op het punt om cocaine te gaan snuiven toen hij in de gaten kreeg dat hij onder het oog van twee politieagenten stond.


De man haalde omstreeks 02.00 uur in de Wijngaardstraat in Goes twee verpakkingen met wit poeder tevoorschijn. Dit werd door agenten van de Zeeuwse politie gezien en zij hebben de man aangehouden. De verdachte gaf zelf aan dat het witte poeder cocaine betrof.

De 22-jarige is overgebracht naar het politiebureau waar hij een verklaring heeft afgelegd. Ook had hij nog twee zakjes wiet op zak. Hij heeft afstand gedaan van alle drugs die hij in zijn bezit had. Tegen 05.00 uur zaterdagmorgen is de man weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (31-10-2009 om 16:11)
Nou Lea.. ik weet het niet hoor...
Peter (31-10-2009 om 15:52)
Makkelijkste weg he, gewoon verklaring en laten lopen..Justitie moet eens een goed controle-apparaat ontwikkelen om gebruik in verkeer van drugs en medicijnen te controleren..Alcohol is maar peanuts vergeleken met drugs en zware medicijnen achter stuur !!!!!!
Roeland (31-10-2009 om 14:16)
Alleen een verklaring afgelegd? Geen proces verbaal?
Lea verhage (31-10-2009 om 14:08)
O daarom ben ik raar,ik gebruik niks,dus spoor ik niet,het tegenwoordig normaal om die rommel te gebruiken om je leven kapot te maken.het sluipt.
Cookie-instellingen beheren