Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval op cafetaria Terneuzen

Toegevoegd: 06-11-2009, 23.37 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Vrijdagavond laat is in Terneuzen een cafetaria overvallen. De politie heeft één verdachte aangehouden.
 
De verdachte kwam 's avonds snackbar 'De Bloemenbuurt' aan de Geraniumstraat binnen. Wat er zich daarna precies heeft afgespeeld kon de politie ook zaterdagochtend nog niet zeggen. Volgens getuigen is de verdachte echter kort na de overval op straat overmeesterd. In de buurt zou nog een korte zoekslag zijn gemaakt met behulp van een politiehond.
 
Volgens de politie is er bij de overval niemand gewond geraakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (8-11-2009 om 00:46)
Jong geleerd, oud gedaan. Hoop dat de rechter in zijn uitspraak daar rekening mee houdt. Dit mag echt niet ongestraft blijven en daarbij bedoel ik: geen werkstraf maar echte detentie, en niet te weinig.
Ehbo (7-11-2009 om 11:34)
Waar gaan we in deze wereld naartoe? Het is schering en inslag de laatste tijd, laat de dader(s) eens nadenken wat voor leed ze achter laten op die personen...
Claudia (7-11-2009 om 08:28)
Zulke lieve mensen, met 3 kleine kinderen die daar ook rondlopen...ik hoop dat de dader(s) de hoogste straf krijgen die mogelijk is, wat een lafaard(s)...en dat die lieve mensen dit goed kunnen verwerken..ik wens ze alle sterkte..
Jwg (7-11-2009 om 01:07)
Kijk aan das wel een pluim waard goed werk
Cookie-instellingen beheren