Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen proberen straatstenen te stelen

Toegevoegd: 21-11-2009, 16.46 uur
Door: Roland de Jong
WALSOORDEN - Zaterdagmorgen zijn op de Perkpolderhaven in Walsoorden twee mannen betrapt op het stelen van straatklinkers.
 
De mannen afkomstig uit de gemeente Hulst en 19- en 37-jaar oud, hadden al naar schatting zo'n 150 tot 200 klinkers uit de grond gehaald en in de aanhanger geladen. Beiden zijn meegenomen naar het bureau in Hulst en voorgeleid. Ze ontvingen een dagvaarding.
 
De twee hebben de stenen onder toezicht van de politie weer gelost.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (21-11-2009 om 22:00)
Haha geen internet zeker? staan er genoeg gratis af te halen hoor via prikbord..in 1 woord: Zielig.. Zijn we al zover met de recessie dat we zelfs straatstenen gaan stelen? proberen geld te verdienen om ze te verkopen of wouden ze sinterklaas ermee bekogelen? te triest voor woorden dit. Echt waar!
Marja (21-11-2009 om 20:34)
Tjonge,jonge wat ben je dan zielig zeg! om stenen te pikken ,wat min en kinderachtig om zoiets te doen. Een klein kind pikt nog niet eens zoiets
Arend (21-11-2009 om 19:36)
Wat een zielige mannetjes zijn dat, ongelooflijk. Ik hoop dat ze de stenen ook weer terug hebben moeten plaatsen. Alternatieve straf: gemeente afdeling bestrating.voor lange duur.
Cookie-instellingen beheren