Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man in gestolen auto aangehouden

Toegevoegd: 24-11-2009, 19.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de Paul Krugerstraat in Vlissingen werd maandag om 21.45 uur een 44-jarige Amsterdamse man aangehouden.


De man reed en een auto die dezelfde middag rond 17.00 uur in de Scheldestraat gestolen was. De man, die niet in het bezit bleek te zijn van een rijbewijs, bekende de auto te hebben gestolen.

Hij is overgebracht naar Torentijd. De eigenaar van de auto is inmiddels in kennis gesteld dat zijn auto teruggevonden is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onrecht (25-11-2009 om 07:19)
Goh werd deze man na verhoor niet heen gezonden! Nu nog afstand doen van zijn gestolen auto rechtmatige eigenaar moet nog ff geduld hebben kan nog maanden duren als het een beetje tegenzit voordat hij z'n auto terug heeft
Kees (25-11-2009 om 06:09)
Sluit hem lang op,laten ze hem ze vrijheid stelen.hij had van iemand anders eigendom af moeten blijven,en kunnen zeggen tegen de eigenaar dat ie z,n auto op slot moet doen,dan deed ie nog een goede daad.maar daar denkt men niet aan tegenwoordig.
Cookie-instellingen beheren