Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Softdrugstoeristen aangehouden

Toegevoegd: 04-12-2009, 18.49 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft tijdens een speciale controle in Terneuzen donderdagavond meerdere softdrugstoeristen aangehouden.


De controle vond plaats in het kader van het project ASOS (Aanpak Structurele Overlast Softdrugs). Deze controles worden meerdere malen per jaar uitgevoerd om het softdrugstoerisme in Zeeuws-Vlaanderen en de daarmee gepaard gaande overlast tegen te blijven gaan.

Tijdens de controle van gisteren werden vier Belgen aangehouden die in het bezit waren van softdrugs. In totaal werden 12 gram softdrugs en 1 joint in beslaggenomen. De aangehouden Belgen werden na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Ze kregen ieder een boete van 400 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Xinix (5-12-2009 om 14:01)
Laat die zuiderburen nu maar lekker van onze spullen genieten, dat is weer goed voor onze tweede economie. Belachelijk, gaat niet om kernwapens maar om een stickie mensen!!!!!
Erik (5-12-2009 om 11:55)
Ze moeten de drugs overlast zeer streng aanpakken teminste tien jaar gevangenisstraf duizenden euros boete opleggen van die troep moeten de menssen van af blijven!!!!!!!
Zoop (5-12-2009 om 11:16)
Wel 12 gram ? nou dan is de straat weer veilig hoor... Het gaat hier ook maar over een paar individuen, dus over structurele aanpak ? verlakkerij is het.... Schijnveiligheid heet dat geloof ik tegenwoordig... Het zelfde ding, alleen de naam is anders.
Arie (5-12-2009 om 10:36)
@Francois, ik kweek al jaren aardbeien op zolder omdat ik die zo lekker vind, maar als ze hier binnenvallen van de plizie krijgen ze mooi niks!
Francois (5-12-2009 om 02:47)
De winter komt er aan dus laat lekker een vliegtuigje vanuit midden zeeland over zeeland heen vliegen en kijken naar de huizen waar abnormaal veel warmte vandaan komt, tja grote kans dat daar iets meer te vinden is dan 12 gram. De wiet die ze vinden komen uit de coffeeshops, waarom deze actie??
Mark (4-12-2009 om 23:24)
Kost keiveel geld zal toch meevallen, 4x 400 euro boete kost een politieman per dag echt niet hoor.
Cookie-instellingen beheren