Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond door vuurwerkbom Sas van Gent

Toegevoegd: 10-12-2009, 10.57 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Een 23-jarige man is woensdagavond in Sas van Gent gewond geraakt als gevolg van een ontploffende vuurwerkbom.


De man ging rond 22.00 uur op de Paul Krugersdreef kijken omdat er rotjes werden afgestoken. Hij opende de voordeur en werd 'weggeblazen' door de kracht van een explosie, vermoedelijk een vuurwerkbom, die ongeveer 1 meter naast de voordeur tot ontploffing kwam.

De man werd de gang in geslingerd en raakte gewond aan zijn onderrug. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is een onderzoek gestart.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Noa (10-12-2009 om 18:24)
Crimineel,zoals je jezelf noemt,je zal het niet best krijgen in je leven,je doet het om indruk te maken op je andere vrienden,die stoer willen zijn,dat is wat je laat zien om sterk te zijn,terwijl je diep onzeker bent!later kom je er achter,en is het te laat,als je wil werken.ben je nutteloos.
Tuttels (10-12-2009 om 18:09)
Ik woon er om de hoek 2 blokken verder en zelfs mijn rolluiken trilden van de klap! ik heb nu 2 kids die bang zijn om te gaan slapen en ineens overal bommen zien in hun fantasie! Degene die dit op zijn geweten heeft vriendelijk bedankt ! NOT dusss! Heel veel sterkte gewenst voor die man om de hoek
Hans (10-12-2009 om 17:09)
Laat onze minister van mileu op de aanstaande milieuconferentie in Kopenhage voorstellen wereldwijd te stoppen met het fabriceren en afsteken van vuurwerk. Geen smog en zware metalen meer in de admosfeer!
CW (10-12-2009 om 17:06)
Een ander een ongeluk toewensen past niemand, maar op deze manier bezig zijn lijkt me vragen om problemen. Een bekende jongen die getuige was van een vuurwerkongeval wat zijn vriend de hand kostte steekt dus nooit meer vuurwerk af. Hopelijk melden de daders zich en ontvangen hun verdiende straf.
Anoniem (10-12-2009 om 17:05)
Het is toch niet normaal meer ... Nu was het de vader van het gezin , erg genoeg ook natuurlijk .. Maar het had ook de moeder kunnen zijn met het kleintje op haar arm !!!!!!!!!!! veel sterkte en beterschap !!!
Klaas (10-12-2009 om 16:41)
Ik bouwde ook bommen met kruit van strijkers rookbommen met sterretjes en kunstmest e.d. STOM maar ja je bent jong en je wilt wat he. het feit dat je het in een woon gebied afsteekt is ronduit crimineel en dannog voor de deur van een woning is gewoon schandalig. ik was dom maar dit is lomp
Cookie-instellingen beheren