Weerbericht:
Vannacht af en toe regen, overdag zonnige perioden maar koel
Verkeersinformatie:
Geen files

Verwarde man aangehouden in Goes

Toegevoegd: 21-12-2009, 16.02 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GOES - In een woning aan het Colijnhof in Goes is maandagmiddag een verwarde man aangehouden.


De politie kwam rond 13.30 uur ter plaatse na meldingen van overlast. Toen ze aan de deur stonden en de man open deed, gedroeg hij zich zeer gewelddadig. De agenten hoorden een sissend geluid uit de woning komen. Al snel bleek dat de gaskraan was opengedraaid.

Agenten belden vervolgens de Delta om het gas af te sluiten. Ook de ambulance en brandweer werden gebeld evenals de Regionale Ondersteunings Groep (ROG) van de politie om de man aan te houden vanwege zijn gewelddadig gedrag.

Overredingskracht hielp niet. Uiteindelijk is de verwarde man rond 14.50 uur in zijn woning aangehouden door de ROG. De man is overgeleverd aan de hulpverlening.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Junior (23-12-2009 om 13:08)
@kees ik ben het helemaal met je eens. Nederland doet het net nog iets overdrevener. Maar het zal een keer ophouden.
Boos! (22-12-2009 om 19:52)
Idd opgeruimd staat netjes. Vraag is hoe het toch komt dat er steeds van zulke malloten in het Colijnhof terecht komen. Leuk voor de andere bewoners daar. Lekker leuk hoor, met een gaskraan klooien. hij heeft ook nog met een bijl lopen zwaaien...maar dat staat niet in het bericht.
Anno (22-12-2009 om 10:20)
Mooi ...opgeruimt staat netjes...voor het zelfde geld had hij het hele blok de lucht in mee genomen........ Dat zou pas triest zijn he! Goed gedaan ROG ...
Kees (22-12-2009 om 06:14)
Neemt alleen nog toe, de wereld is gek, maar nederland is het allergekst...
Zoop (21-12-2009 om 23:12)
Ik krijg er een beetje dèja vu gevoel van...
Jaap Vergeer (21-12-2009 om 21:46)
Schilden, wapenstokken...dat strookt niet helemaal met de zieke die opgehaald wordt. Het laat ook zien hoe we de medemensen laten verkommeren. Dat heet eigen verantwoordelijkheid in de taal van politici.
Cookie-instellingen beheren