Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 8 km

Grote groep belaagt automobiliste

Toegevoegd: 01-01-2010, 23.58 uur
Door: Roland de Jong
MELISKERKE - In Meliskerke is in de nacht van donderdag op vrijdag een automobiliste belaagd door een groep van vijftig man.


De vrouw reed rond 01.15 uur door het Walcherse dorp toen zij de groep passeerde. Tijdens het passeren werd er vanuit de groep een kerstboom naar de auto gegooid. Ook werd er tegen het voertuig getrapt. Hierdoor ontstond een deuk.

Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco Selen (2-1-2010 om 20:29)
En inderdaad, jongens en meisjes, wees een kerel, en geef jezelf aan. Geef toe dat je wat tevéél gebruikt hebt. En geef die mevrouw een fatsoenlijk pardon en betaal haar schade.Iedereen viert oud op nieuw op zijn/haar eigen wijze, en is in 'ons' landje vrij om te gaan en te staan waar je wilt.
Toeschouwer (2-1-2010 om 20:24)
Laat de dader zich snel melden, dat zou heel eerlijk zijn! Drank maakt kennelijk dat je zulke laffe acties gaat doen!
John (2-1-2010 om 20:05)
@zoop dat heeft niets met illusies te maken. zolang iedereen bang wegkruipt en niet tegen dit soort lui in opstand komt zal het blijven gebeuren. leuk voor je dorp als zoiets gebeurd
Normale inwoner van Meliskerke (2-1-2010 om 19:10)
Ik sluit me aan bij de opmerkingen van Meliskerkenaar (2-1-2010 om 16:42 uur). Erg jammer dat ook er ook in Meliskerke zijn die bij nieuwjaar denken dat alles kan. Kan iemand namen noemen van personen? Dan kunnen die volgend jaar verboden worden om alcohol te kopen / nuttigen in de week van oudjaar
Iemand die daar was (2-1-2010 om 18:45)
Ik heb alles gezien ik stond er bij... Maar die kerstboom was niet is op de auto, dus wat zeure jullie allemaal, jullie ware vroeger zo braaf zeker, en we belaagden niemand, ze kongewoon doorrijden!!!!
Zoop (2-1-2010 om 17:21)
Ok, "dorpsgenoot" is dus getuige van een misdrijf maar vindt het allemaal wel okay.. Wat een klote mentaliteit heerst daar zeg... Lekker asociaal.
Cookie-instellingen beheren