Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij ongeval Kapelle

Toegevoegd: 15-01-2010, 11.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Donderdagmiddag rond 14.40 uur vond er op de Nieuwe Vierwegen in Kapelle een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.

Een 20-jarige automobilist uit Goes reed over de afrit van de Rijksweg A58, komende uit de richting van Goes. Op de kruising met de Vierwegen verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende 20-jarige automobilist uit de gemeente Borsele.


Door de aanrijding botste de auto van de man uit de gemeente Borsele tegen een lantaarnpaal. Beide bestuurders zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bros (16-1-2010 om 06:32)
Het is een van de gevaarlijkste kruisingen in Zeeland.Snap ook niet dat daar geen rotonde komt.
Rowo (15-1-2010 om 21:02)
Een van die "beginnend" bestuurders is een vrachtwagen chauffeur met heel wat kilometers achter z'n kiezen op locaties waar je zelf misschien niet eens met je luxe auto durft te komen. De eerste reactie die gegeven werd hier is een zinvollere. Niet zo belerend en pas kritiek als je weet hoe en wat.
Een bekende (15-1-2010 om 19:45)
Hallo JanS Toevallig ken ik 1 van de bestuurders en het is niet fair om gelijk te oordelen, als je niks van de situatie af weet. Ze hebben geen van beide roekeloos gereden,wel eens gehoord van ongeluk zit in een klein hoekje.Sorry maar dit moest ik toch ff kwijt. Een bekende
Wim (15-1-2010 om 19:35)
Het kan bijna niet anders of hier gaat het nog een keer echt helemaal mis. ik kom hier dagelijks langs en zie heel vaak bijna ongelukken.
Evelien (15-1-2010 om 18:41)
JanS: dit heeft niks met de rijlessen te maken, de bestuurder die van de richting kapelle kwam, was waarschijnlijk verblind door de zon en heeft misschien de andere bestuurder niet gezien.. Het feit dat de bestuurder geen voorrang gaf, is wel waar natuurlijk.
R.l (15-1-2010 om 18:18)
Ja inderdaad lucky het is een heel gevaarlijk punt ze moeten daar maar eens een rotonde aan leggen of stoplichten plaarsen bij de op en afritten van de snelweg en vanuit de b weg uit goes dat verkeer komt ook altijd doorrijden. hoop dat ze er eens wat aan gaan doen........
Cookie-instellingen beheren