Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Man gepakt voor reeks vernielingen

Toegevoegd: 17-01-2010, 19.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland heeft zondag een man aangehouden vanwege het plegen van vernielingen in de binnenstad van Goes.


Zondag rond 05.40 uur werd op de toezichtcamera's van de binnenstad van Goes gezien dat een persoon drie fietsen vernielde, een autoruit inschopte en een buitenspiegel van een auto vernielde.

Een hondengeleider van Politie Zeeland ging met zijn diensthond ter plekke en zag de verdachte lopen in de Piet Heinstraat. Hierop is de verdachte aangeroepen. De man, een 24-jarige Rotterdammer, gaf zich mede door de diensthond direct over en kon worden aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D.B (17-1-2010 om 23:10)
AUB NIET vrijlaten na boete,MAAR OPSLUITEN IN TORENTIJD VOOR DIVERSE WEKEN cq MAANDEN!!!!!!!!!
Jaap (17-1-2010 om 21:21)
Nu zie je dus het nut van die camera's. Van mij mogen ze door heel de stad hangen en niet alleen in de buurt van de grote markt
Goesenaar (17-1-2010 om 20:27)
Laat dit ventje maar lekker de schade betalen.
Cookie-instellingen beheren