Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tunnel dicht door roekeloze Belg

Toegevoegd: 24-01-2010, 22.16 uur
Door: Roland de Jong
ELLEWOUTSDIJK - Zondagmiddag is de Westbuis van de Westerscheldetunnel enige tijd afgesloten omdat een automobilist roekeloos rijgedrag vertoonde.


Door diverse automobilisten werd rond 15.30 uur gemeld dat zij waren ingehaald door een roekeloos rijdende automobilist. De man zou andere weggebruikers zowel links als rechts inhalen, slinge-rend rijden, dan weer keihard rijden en dan weer langzaam. De andere weggebruikers dachten dat de man dronken was.

Agenten konden de 23-jarige Belg aanhouden in de tunnel. Andere weggebruikers hebben enige tijd voor de slagbomen moeten wachten. Nadat de man was aangehouden, werd hij overgebracht naar het politiebureau.
 
Hierna konden de wachtenden hun weg weer vervolgen. De man heeft een blaastest moeten doen, maar daaruit kwam niet dat hij teveel had gedronken. De man heeft een verklaring afgelegd en omstreeks 19.15 uur kon ook hij zijn weg weer vervolgen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt wegens het in gevaar brengen en hinderen van andere weggebruikers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (25-1-2010 om 10:16)
Al eens iemand gedacht aan drugs o.i,d. volgens mij net zo'n kwalijke zaak in het verkeer als alcohol.
Jaap (25-1-2010 om 10:00)
Die boete moet niet naar de schatkist maar naar de gedupeerde wachtende
Piet (25-1-2010 om 09:33)
Misschien een drugstestje doen?
Erik (25-1-2010 om 09:27)
Ik ben vrachtwagenchofeur door die belg ben ik mijn baan kwijt geraakt om dat ik te laat ben BELG BEDANKT!!!!!!!!!!!!!!
Marinet (25-1-2010 om 08:08)
Gelukkig geen drank,maar het is toch absuurt dat zo,n persoon zulke onverantwoorde streken uithaald,het zal mij benieuwen welke straf/geld boete hij daarvoor krijgt
P (25-1-2010 om 08:05)
Ja dat was stevig balen daar in de rij, door 1 domme sukkel sta je bijna een uur stil. Ik hoop dat ie een vette boete krijgt.
Cookie-instellingen beheren