Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Motorrijder breekt been bij botsing

Toegevoegd: 28-01-2010, 09.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ongeval op de Ringbaan West in Goes is in de nacht van woensdag op donderdag een 18-jarige motorrijder uit Zierikzee gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 1.00 uur plaats op de kruising van de Ringbaan West. De motorrijder reed over de Ringbaan West uit de richting van de Houtkade en wilde de kruising oversteken richting de Albert Joachimikade. Op dat zelfde moment kwam er een 46-jarige man uit de gemeente Goes de kruising op rijden met een personenbusje. De man stak de kruising over richting Goes Noord. Beide bestuurders botsten tegen elkaar.


Het busje kwam na de botsing tot stilstand tegen een verkeersbord. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd. De motorrijder liep bij de botsing een gebroken been op en is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Beide bestuurders verklaarden door groen licht te zijn gereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tina (28-1-2010 om 19:20)
Ja wel een beetje dom om s'nachts om 1 uur met de betho bus te rijden! Terwijl ie weet dat er niet mee gereden mag worden na werk tijd een beetje dom hoor! Ben maar blij dat die motor rijder het er goed vanaf heeft gebrach want voor het zelfde had het ook anders kunnen gaan!
TT (28-1-2010 om 19:09)
Een leeftijdsgenoot uit mijn woonplaats zolaat nog in Goes? rare tijdstip..maar ik denk dat allebei verkeerd zat. Of kwam hij soms altijd te laat op school en ging maar 7 uur van tevoren al rijden? In ieder geval sterkte voor de motorrijder
Jaap (28-1-2010 om 19:06)
Het getuigd weer hoog niveau hier van diegene die een reactie achterlaten. Waarom zou je met een bedrijfsbus niet prive mogen rijden? wie weet wat de bestuurder heeft geregeld met zijn baas? oordeel eens wat minder snel.... sterkte voor beide bestuurders
Duifie (28-1-2010 om 18:56)
Wat deed die daar. Dat is natuurlijk onzin.Want als ze er allebei niet hadden gereden wat er niks gebeurt. Maar miss. Kwam hij van een dienst terug. En wat maakt dat nu eigenlijk uit. trouwens daar rijden toch wel is meer mensen in en busje van hun bedrijf?????
Anoniem (28-1-2010 om 18:15)
Nou kees en betho, misschien is die persoon wel bij iemand op bezoek geweest of een feestje. er zal een reden zijn waarom iemand daar nog rijdt zo laat.
Marco (28-1-2010 om 18:04)
Wat weten julie allemaal veel zeg,goh hoe is u leven? ik werk in 5 ploegen dienst,en werk dus allerlei diensten en rij op dus op verschillende tijdstippen heen weer van werk en huis, gewoon uitkijken ook staat je licht op groen,hou rekening dat er onverwachts wat uit de hoek kan komen!
Cookie-instellingen beheren