Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jaar cel voor dodelijk ongeval

Toegevoegd: 29-01-2010, 00.23 uur
Door: Maximaal
MIDDELBURG - Een 21-jarige man uit Axel is veroordeeld tot een celstraf van een jaar en een rijontzegging van drie jaar.


De man veroorzaakte in de nacht van 23 augustus een verkeersongeval. Hierbij kwam zijn beste vriend om het leven, nadat hij uit de auto was geslingerd.

Tegen de man, die zegt zich niets van het ongeval te kunnen herinneren, was naast de opgelegde rijontzegging een celstraf van achttien maanden geëist.

Zie ook:
- 23/08/2009: Dode bij ongeval in IJzendijke


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een dochter (29-1-2010 om 08:54)
als je kijkt dat mijn pa nu al jaren in een rolstoel zit doordat een ander hem verrot heeft gereden met zijn auto en diegene maar 250 gulden toen nog boete kreeg is dit toch helemaal van de zotte. weet dat die persoon t er al moeilijk genoeg mee heeft
Sluiskillenaarse (29-1-2010 om 08:52)
Jeetje zeg een kan je wel zeggen dat je het niet weet straks ga iedreen elkaar dood rijden die je niet mag en daarna zeggen weet het niet je krijgt toch geen lange straf dit is zo erg he
Ja-Ja (29-1-2010 om 06:46)
Had verongelukte geen riem om? Word bestuurder veroordeelt om het ongeluk of omdat er een dode is gevallen? Dus als er een dode valt vind het gerecht dat er zwaarder gestraft moet worden.
Frans (29-1-2010 om 02:59)
Wat een vreemde, extreem buitenproportionele straf. Rechters delen schoffelstraffen uit aan verkrachters en mishandelaars, en iemand die een ongeluk veroorzaakt moet een jaar de cel in? Wat is dit voor waanzin?
Cookie-instellingen beheren