Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 164 km

Auto in de sloot door gladheid

Toegevoegd: 31-01-2010, 16.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Op de Hoofdplaatseweg is zondagmorgen rond 09.00 uur een 31-jarige Terneuzenaar met zijn auto in de sloot beland.


Doordat plaatselijk het wegdek glad was door bevriezing, raakte zijn auto in een bocht in de slip en kwam tot stilstand in de sloot. De 31-jarige man had door het ongeval wat last van zijn nek en werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht.

Zijn auto had lichte schade en werd uit de sloot getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Traveller (1-2-2010 om 00:13)
Verantwoordelijkheid blijft altijd nog bij jezelf liggen. Als het vriest kun je verwachten dat het glad is, dus pas je snelheid erop aan(ook al heb je traction control)! Hulde aan al de mensen die proberen bij nacht en ontij de belangrijkste wegen veilig te houden!
Joost (31-1-2010 om 18:06)
wie is verantwoordelijk voor het onderhoud aan polderwegen en daarmee verantwoordelijk voor de veiligheid van weggebruikers?
Cookie-instellingen beheren