Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ongeluk N61 Biervliet

Toegevoegd: 01-02-2010, 06.58 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
BIERVLIET - Bij een verkeersongeval op de Middenweg (N61) bij Biervliet is vanochtend een 72-jarige man uit de gemeente Terneuzen om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.


Een getuige die rond 05.50 uur achter de auto van de Terneuzenaar reed, verklaarde dat de auto voor hem plotseling van zijn rijstrook afweek. Vermoedelijk is de 72-jarige man onwel geworden tijdens het rijden en is hierdoor het fatale ongeluk onstaan.

Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij de auto in een naast de weg gelegen sloot aan nabij hectometerpaaltje 14,7. Ambulancemedewerkers waren toen al bezig om het slachtoffer te reanimeren. Het slachtoffer is, ondanks de inzet van meerdere ambulances en een traumateam uit België, ter plekke overleden.

De N61 is sinds 08.35 uur weer open. Weggebruikers hadden lange tijd last van vertraging.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gertrude (2-2-2010 om 16:17)
Echt heel erg voor de familie! ik wens hen heel veel sterkte in dit zware verlies!
`ja (2-2-2010 om 09:48)
Rust zacht en fam sterkte
Chicka68 (1-2-2010 om 23:31)
Heel veel sterkte voor nabestaanden, familie en vrienden. Wat een verdriet moet dit zijn... Vergeet de discussies hier over het hoe en waarom, het gaat om uw verdriet en uw gemis en daar kunt u nu alle steun bij gebruiken. Sterkte!
Erwin (1-2-2010 om 19:39)
@smet: gladheid viel wel mee?? Zeker niet richting de braakman gereden want daar lag anders genoeg sneeuw op de weg om half 8 en dit was niet in een half uurtje weg hoor.
Een weggebruiker (1-2-2010 om 17:53)
Veel sterkte aan de nabestaanden. @iemand als er een ongeluk gebeurd is het niet logisch om gelijk de weg de schuld te geven een weg kan er niets aan doen dat wij als weggebruikers niet zelf uitkijken en ook al staat het er niet bij of iemand onwel is geworden, dan kan het ook wat anders zijn.
JP (1-2-2010 om 14:08)
In het eerst (on)aangepaste item stond niet vermeld dat de bestuurder onwel was geworden. Vandaar dat de reacties nu wat vreemd ''staan''. Heel veel sterke aan de nabestaanden, want voor hun maakt het niet uit hoe het is gebeurt, zij zijn een geliefde verloren en dat is een feit.
Cookie-instellingen beheren