Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw rijdt ruim 50km per uur te hard

Toegevoegd: 04-02-2010, 16.46 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Vanmiddag is op de Sloeweg Noord bij Ritthemeen 35-jarige automobiliste uit Tilburg betrapt die flink te hard reed.


De vrouw reed rond 15.45 uur met een snelheid van 151 kilometer per uur over een traject waar 100 kilometer per uur is toegestaan.

De snelle rit moest de vrouw bekopen met het inleveren van haar rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Medeweggebruiker (5-2-2010 om 08:15)
Juist omdat de politie een andere positie heeft dan de gemiddelde burger, mogen ze er zich ook van bewust zijn dat ze een voorbeeld functie hebben.
Condor (5-2-2010 om 08:01)
Ron@ald, zoiets doms heb ik nog nooit gehoord. Een politieagent(e) heeft in normale omstandigheden dezelfde rechten en plichten als een gewoon burger. Zeker geen bijzondere vrijstellingen o.i.d. Denk maar even aan die snelheidscontroleurs van pas geleden. En dan nog, een goed voorbeeld doet volgen?
Frank (5-2-2010 om 07:42)
@ Ron@ld: De politie mag helemaal niks meer dan een burger in de auto zolang ze geen optisch en akoestisch signaal voeren. Dat ze er misbruik van maken is een ander verhaal. Als ze geflitst worden zal dat maar al te vaak gewoon in de doofpot belanden en niet rekening man zijn!
Ron@ld (5-2-2010 om 00:36)
@ Joor, ik kan me indenken dat je er zo over denkt. Helaas heeft de politie geregeld een melding waar wel haast bij is maar geen spoed. Wat inhoud dat je harder moet rijden dan gemiddeld. Daarnaast is heeft de politie een bijzondere positie en mag daarom meer dan de gemiddelde burger!
Iemand (4-2-2010 om 21:04)
Idd joor heb je gelijk in hier in terneuzen rijden ze je ook voorbij zonder lichten of sirene op
Ron (4-2-2010 om 20:43)
Over ergenis gesproken!!!!! vanmiddag 17;00uur brouwersdam kom ik een politie bus tegen! en die truus zit gewoon NIET handsfree te bellen. moet ik eens flikken kost mij 160 euro. dus oom agent!!! let ook eens op uw collega, en niet een hele dag met een laser op een fiaduct of in de bosjes.
Cookie-instellingen beheren