Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Politie doet inval in woning Middelburg

Toegevoegd: 11-02-2010, 19.19 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft donderdag aan het einde van de middag een een inval gedaan in een woning in Middelburg-Zuid.
 
Rond 17.50 uur viel een team van zes man van de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Politie Zeeland het pand aan de Traptoren binnen. De politie bracht binnen vijf minuten een geboeide verdachte naar buiten. Deze werd in een gereedstaande personenauto afgevoerd.
 
De politie wilde vanavond alleen bevestigen dat er in het pand een inval is gedaan. De politie wil nog niet kwijt waarom de inval precies is gepleegd en waar de aangehouden man van verdacht wordt.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (11-2-2010 om 20:27)
Zal mij niks verbazen als het weer met Harddrugs te maken heeft . Maar ik kan het mis hebben natuurlijk . Het is maar een gok . inderdaad veel zwaardere straffen. anders lachen ze er gewoon om.
Chalty (11-2-2010 om 20:24)
Dat moet u toch niet zo zeggen mijn beste marco ik zelf heb al twee keer een inval gehad met 14 man politie was elke keer weer binnen 4 uur vrij ben overigens wel gestraft met 80 en 160 uur taakstraf
Marco (11-2-2010 om 19:53)
Volgende week is tie weer vrij? zoveel man daar,moet vast wel een zwaar crimineel zijn.we horen het wel waarom.
Cookie-instellingen beheren