Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Inbrekers gepakt na achtervolging

Toegevoegd: 12-02-2010, 11.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
SEROOSKERKE (W) - Vannacht kwam er omstreeks 00.40 uur bij de meldkamer van Politie Zeeland een inbraakmelding binnen.

Volgens de melder werd er ingebroken in een bedrijf aan de Oostkapelseweg in Serooskerke. Agenten zijn direct ter plaatse gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Ze zagen twee mannen wegrennen.


Via een boomgaard en een weiland eindigde de achtervolging op de Oostkapelseweg. Hier werden beide mannen aangehouden. Het bleken twee 35-jarige Polen te zijn. Uit het bedrijf is niets weggenomen.

Beide mannen verklaren niets met een inbraak te maken te hebben. Ze zitten nog wel vast. Het onderzoek tegen hen is nog niet afgerond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bax (12-2-2010 om 18:01)
Complimenten voor de politie hoor.
Dragon&demons (12-2-2010 om 16:09)
En nog meer van dat tuig wat tijdelijk kost en inwoning krijgt in een van de luxste hotels in nl... Ga zo door regering haal er nog meer binnen! Nederland is nog lang niet vol genoeg. kan nog veel mee criminaliteit bij!
Wim (12-2-2010 om 15:43)
K roep dit al maanden dat dit in zeeland op grote schaal gebeurd ze werke hier ook nog via uitzendburo en hebben huis via uitzendburo
Johannes (12-2-2010 om 14:29)
En iedereen maar binnenlaten in NL. Alles komt naar hier en wij zitten opgescheept met het tuig, want de meeste goeie bliojven in eigen land. Hier krijgen ze allemaal een uitkering en een excuses als zij een misdaad plegen. Wat een zielig land zijn we geworden!!!
Arie (12-2-2010 om 14:23)
Het waren polen, ze ontkennen met de inbraak te maken te hebben, nu is het wachten tot dat ze worden vrijgelaten in afwachting van hun rechtzaak. Gekheid natuurlijk, deze lui kennen hier andere polen en hebben natuurlijk een netwerk, hopen dat de politie nog meer crimineeltjes weet op te pakken!
Tatiana (12-2-2010 om 13:22)
Mooi he, midden in de nacht wegrennen voor politie en dan zeggen ' i know nothing ' ! wij werkloos thuis en bedrijven lekker goedkope polen nemen die nu dus toch niet zo goedkoop zijn hahaha bedrijven zelf schuld, goedkoop is NIET duurkoop blijkt !!!!
Cookie-instellingen beheren