Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee drugsdealers aangehouden

Toegevoegd: 19-02-2010, 19.24 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Afgelopen woensdag heeft de politie twee vermoedelijke drugsdealers aangehouden.


De twee dealers, een vrouw van 30 en een man van 22 jaar oud uit de gemeente Sluis, zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris en zijn in bewaring gesteld. De vrouw werd woensdagochtend aangehouden in haar woning en de man is 's middags op het politiebureau in Terneuzen aangehouden.

Uit onderzoek door bureau Houdgreep is gebleken dat beide verdachten zich al ruim een jaar bezig hielden met de verkoop van soft- en harddrugs (wiet en speed) in Zeeland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Taxi (20-2-2010 om 09:26)
Vrees dat chatty het waarschijnlijk cynisch bedoelde.
Natas (20-2-2010 om 08:56)
Nou eh ik blijf liever normaal werken en alles volgens de wet,eigenlijk belachelijk,want als hardwerkende mens word je gestraft omdat je al veel in moet leveren,maar het abnormale leventje als dit, kies ik niet,ten eerste het sluiptje kapot,en problemen krijg je toch als je niet slim genoeg bent.
Tatiana (20-2-2010 om 08:54)
Wat een koude drukte zeg pff !!..wiet en speed laat me niet lachen, de MEEST ongevaarlijkste drugs die er zijn, drank en roken is VEEL slechter !!! nee je MOET HARD-DRUGS aanpakken, dit zijn eurotje's dealers.GROTE dealers met BMW en dikke HUIZEN en CONTAINERS vol verkopen pakken, de BRON zoeken !!
Pegoze (20-2-2010 om 01:33)
Prima zaak, het aanhouden van dealers moet vooral doorgaan. De verkoop aan minderjarigen is in Zeeland enorm gestegen. Iedere aangehouden dealer brengt minderjarige gebruikers in contact met de politie/justitie. Hopelijk heeft dat voor een gedeelte van hen het effect dat ze stoppen met gebruiken.
Moeders (19-2-2010 om 22:26)
Word eens even wakker zeg ! Die mensen lekker laten "bijverdienen", en de junks tasjes laten roven en oudere mensen in elkaar slaan om aan geld te komen om die lui te betalen ! Het gaat hier echt niet om een paar tientjes bijverdienen hoor, maar om duizenden euro's !!!!!!
Marc (19-2-2010 om 21:36)
Eeeeh...laat die mensen toch??? In wat voor wereld leef jij? Het is nog steeds illegaal hoor! En uit de bijstand houden moet je maar afwachten; mensen die dit doen lopen vaak al in de bijstand (niet allemaal!).
Cookie-instellingen beheren