Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Massale inzet voor klein ongelukje

Toegevoegd: 04-03-2010, 14.02 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De hulpdiensten zijn vanochtend massaal opgeroepen voor een ongeluk op de A58 waarbij, zo bleek later, alleen materiële schade was.

Het ongeluk vond rond 08.00 uur plaats ter hoogte van Goes. Een 36-jarige Middelburgse automobilist zag een auto voor hem uitwijken en in een reflex deed hij hetzelfde. Hij reed daarbij over het beginstuk van de geleiderail, tegen een ANWB-bord en kwam in de berm tot stilstand.

Omdat in eerste instantie onduidelijkheden waren over de ernst van het ongeval, kwamen er behalve de politie onder meer drie brandweerwagens en twee ambulances ter plaatse. Er was echter alleen maar materiële schade.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirk (6-3-2010 om 15:20)
Ik ken de inzittende. Hij had zelf 112 gebeld en als grap al de hulpdiensten laten komen. Als ze hier achter komen zal het nog een dure grao voor het worden!
Thab (6-3-2010 om 10:53)
Zoop: dan snap ik ook niet waarom jouw reactie hier staat...
Maarten (5-3-2010 om 22:28)
@ Hennie Het is helikopter met een "K" Leraar Nederlands nodig misschien???
Bep (5-3-2010 om 18:40)
Ik reed op dat moment daar ook, en wat er ook exact gebeurd mag zijn het was geen pretje. Ineens ging iedereen volle bak in de rem en zag je auto's aan alle kanten uitwijken. En dit was een behoorlijke rij. Het was dat iedereen alert reageerde anders was een een flinke kop staart botsing geworden
Noord Bevelander (5-3-2010 om 17:00)
Kan dan wel een duur grapje zijn, maar als de melding niet duidelijk is, lees paniekerig iemand die belt of iets dergelijks, dan kun je als centralist daar niet veel mee en beter te veel hulpverlening dan te weinig zeg ik dan altijd maar.
Matthijs (5-3-2010 om 14:53)
@Hennie: HeliKopter met een K! Met een c is het in het Engels. Dus leer eerst even zelf Nederlands voordat je tegen andere mensen begint te zeuren.
Cookie-instellingen beheren