Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 62 km

Naar ziekenhuis na mishandeling

Toegevoegd: 04-03-2010, 22.25 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Irislaan in Vlissingen is donderdagmiddag rond 15.20 uur een 22-jarige man uit Vlissingen aangehouden op verdenking van mishandeling.

De man wordt ervan verdacht eerder die middag rond 13.15 uur op de Meidoornlaan in Vlissingen een 26-jarige Middelburger in het gezicht te hebben gestompt. De 26-jarige man is met verwondingen aan zijn gezicht overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

Het slachtoffer en de verdachte zijn bekenden van elkaar.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (5-3-2010 om 17:03)
Ik zeg altijd maar hebben er 2 kijven hebben er 2 schuld
Buurtbewoner (5-3-2010 om 09:54)
Er was wel veel politie op de been en zelfs een heel sporenonderzoek. Er zal wel wat meer gebeurd zijn. Ik vind het steeds gekker worden de laatste tijd in de bloemenbuurt. Krijg een steeds onprettiger gevoel hier in de wijk.
Cookie-instellingen beheren