Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 235 km

Jongen (12) beroofd van schooltas

Toegevoegd: 22-03-2010, 22.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Maandagochtend tussen 08.30 uur en 08.45 uur is een 12-jarige jongen uit Burgh-Haamstede, in een winkel aan de Kalverstraat in Middelburg bestolen van zijn schooltas.


De jongen legde toen hij de winkel binnenkwam zijn tas neer op een tafel waar klanten hun tas kunnen achterlaten tijdens het winkelen. Toen de jongen rond 08.45 uur terug kwam bij de tafel bleek zijn tas te zijn weggenomen.

In de tas zaten sportkleding, schoolboeken en voedingsmiddelen met onbekende waarde.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mzrco (23-3-2010 om 06:31)
Blijkbaar is het de bedoeling van de winkelier doordat men de tassen op een speciale aangewezen manier op tafel kunnen kunnen leggen,om te voorkomen dat mensen iets in hun tas stoppen,nou vind ik dat de winkelier hier verantwoordlijk hiervoor is, de tassen moeten wel veilig zijn.
Poema (22-3-2010 om 23:08)
Ik denk dat dit op eigen risico is. Het systeem bij Media Markt is dan beter want daar zijn kluisjes om je spullen tijdelijk in op te bergen.
Paco (22-3-2010 om 23:01)
Tafel waar men waardevolle zaken kan achterlaten, dwz in bewaring geven? Ik neem aan dat de winkelier dan de schade vergoedt?
Cookie-instellingen beheren