Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Diefstal uit woning op klaarlichte dag

Toegevoegd: 28-03-2010, 18.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zondagochtend tussen 11.15 uur en 11.30 uur zijn vanuit een woning aan de Papaverlaan in Vlissingen, uit een handtas, een portemonnee en sleutels weggenomen.

In de portemonnee zaten enkele tientallen euro's en waardepapieren. Tijdens de diefstal was de bewoonster van de woning boven.

De deur van de woning was niet afgesloten.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (30-3-2010 om 22:18)
Je kunt tegenwoordig niet meer net als vroeger je achterdeur open laten. Vroeger hadden de mensen het arm maar werd er volgens mij niet zoveel gejat
Hawa (29-3-2010 om 21:29)
@marina. Het gebeurt vaker dan je denkt hoor. Overdag inbreken terwijl de mensen thuis zijn. Bij ons in de straat is het vorig jaar ook gebeurt bij zeker 4 huizen. De mensen zaten tv te kijken en via de keuken zijn ze binnen gekomen en is er geld gestolen en niemand had het in de gaten. Dus pas op.
Vlinder (29-3-2010 om 13:24)
@Marina; het hoeft echt geen bekende te zijn. Een inbreker weet waar hij op moet letten, dus de conclusie die je stelt is wat voorbarig. Ik vraag me eerder af of de inbreker zich bewust was dat er iemand in huis was. Want dat zou kunnen inhouden dat hij/zij bereid was tot confrontatie. Eng hoor.
Piet (28-3-2010 om 22:40)
Het zal je maar gebeuren. Als je zo iemand betrapt dan loopt het misschien wel compleet uit de hand.
Marina (28-3-2010 om 19:50)
Dan zal het geen vreemde inbreker zijn geweest maar een moedwillige kennis die er op heeft gemunt om iets weg te pikken uit een woning! Het is het toppunt dat als je thuis bent dat er zomaar nog ongevraagd iemand binnen liep! In de achterdeur die open is!