Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Vrachtwagen met pony's in botsing met personenauto

Toegevoegd: 20-02-2005, 23.20 uur
Door: Politie Zeeland

AXEL - Op de Vaartwijk in Axel heeft gisteren rond 12.58 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een 48-jarige Terneuzense bestuurder van een personenauto raakte, door onbekende oorzaak, in een slip. Zijn voertuig draaide 180 graden en kwam achterstevoren op de andere weghelft terecht. Uit tegenovergestelde richting kwam een vrachtauto die geladen was met vier pony’s.

Door het onverwachte karakter van het voorval kon de bestuurder van de vrachtwagen, een 48-jarige vrouw uit Deurne, een aanrijding niet meer voorkomen. Beiden kwamen dus met elkaar in botsing. Door de klap zijn de pony’s tegen de tussenschotten in de vrachtwagen gevallen.

Hierdoor beschadigde het interieur van de vrachtwagen. Aan de pony’s was niet te merken dat zij erg onder de indruk waren van de aanrijding. Zij stonden rustig in de wagen.

Er raakte niemand bij de aanrijding gewond.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren