Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Auto te water bij Koudekerke

Toegevoegd: 02-06-2010, 23.59 uur
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - Een 29-jarige man uit Vlissingen en een 24-jarige vrouw uit Middelburg zijn woensdagavond ongeschonden uit een bij Koudekerke te water geraakte auto gekomen.  

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plekke om de auto te bergen, maar hiervoor was ook de hulp van de brandweer noodzakelijk. Rond 23.30 uur arriveerden een tankautospuit en een duikteam. De brandweer heeft de auto vastgekoppeld aan de lier van de bergingstruck. Hierna is het voertuig weer op het droge getrokken.


De bemanning van de tankautospuit heeft de duikers afgespoten met water. De auto is weggesleept naar de loods van Kuzee. De weg was enige tijd afgesloten tussen de rotonde Middelburgsestraat en de rotonde Lammerenburgweg.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gizmo (4-6-2010 om 11:25)
Sander (3-6-2010 om 10:35 uur) Nou, die auto rijdt alweer hoor.... Knap hoor ,dat wel!
Oja (3-6-2010 om 13:02)
Wie betaald al die mensne daar die aan het werk zijn....
Weer al.. (3-6-2010 om 12:58)
Afgelopen maandag ook al bij de koudekerkse weg achterop ene Audi gereden. OOk een Civic met groene wielen, veel geld voor de wielen maar een beetje gare banden en remmen, en dan denken dat ze Ken Block zijn. Pak dat rijbewijsje maar even af voordat er gewonden vallen...
Sander (3-6-2010 om 10:35)
Die auto kan je wel afschrijven gelukkig is de bestuurder goed weg gekomen
Cookie-instellingen beheren