Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Meisje (13) lastiggevallen door man

Toegevoegd: 17-06-2010, 23.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - Op de Koksedijk is donderdagmiddag een 13-jarig meisje uit Yerseke lastiggevallen door een haar onbekende man.

Ze fietste rond 17.30 uur naar huis toen er plotseling een man schuin achter haar kwam fietsen. Die pakte haar schooltas vast die achter op haar fiets zat en dwong het meisje zo om te stoppen. Het meisje reageerde direct en gaf een flinke trap tegen het voorwiel van de man. De man liet haar tas los, waarna het meisje snel weg kon fietsen.


Het betreft een blanke man van tussen de 35 en 40 jaar oud. Hij had kort, bruin krullend haar en droeg een grote gouden oorbel. Hij droeg een lichtblauwe blouse en een spijkerbroek. Slaat u aan op het signalement of bent u getuige geweest? Bel dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (18-6-2010 om 06:03)
Het is niet te filmen hoe moet je je kind nog veilig naar school ? in kapelle ook al een meisje lastig gevallen !! en nu dit weer als het zo doorgaat moeten ze maar school bussen invoeren misschien dat ze dan veiliger zijn van deze "gekken" sterkte voor beide meiden
Marga (18-6-2010 om 01:06)
Meisje GOED GEDAAN BRAVO!! En sterkte met het verwerken. Dader castreren zonder verdoving met 2 bakstenen. Garantie dat hij het nooit meer doet. Straks alleen maar tuig op straat en de normale mensen verplicht binnen omdat het gevaarlijk is. Aanpakken die handel loei hard!
Cbr (17-6-2010 om 23:32)
Hee flinke jongen probeer dat nou us bij een vent die groter is dan jou. dan ben je stoer. of eventueel bij mij als je dat wilt graag reactie
Cookie-instellingen beheren