Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Grote bromfietscontrole op Walcheren

Toegevoegd: 30-06-2010, 21.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Woensdag is door de politie een grote bromfietscontrole gehouden op Walcheren. Tijdens deze controle ging de aandacht met name uit naar het 'vermogen' van de bromfiets.

In totaal werden ongeveer 40 bromfietsen op de rollerbank getest. Bijna de helft van de gecontroleerde brommers, 18 in totaal, hadden teveel vermogen. Verder werden nog enkele boetes uitgeschreven voor het niet dragen van de helm.


De controles, waarbij ook een aantal motoragenten werd ingezet, vond plaats tussen 07.30 en 14.00 uur. In Vlissingen werd gecontroleerd op de Energiestraat en de Boulevard/Burgemeester Van Woelderenlaan. In Middelburg werd gecontroleerd op de Kanaalweg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (30-6-2010 om 23:10)
Lijkt me sterk dat ze teveel vermogen hadden. sinds 02-08-1996 is 4,5 kw toegestaan zullen wel de maximale constructiesnelheid bedoelen, maar ja zijn een beetje hardleers deze ambtenaren. tip aan alle bekeurden : indien een boete voor een te hoog vermogen dan bezwaar aantekenen en dag met de boete.
Moi (30-6-2010 om 22:23)
Goeie aktie!!! het is tenslotte de voorloper van de rijbewijs voor de auto/moter!!
Cookie-instellingen beheren