Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw ingesloten en betast

Toegevoegd: 21-09-2010, 20.45 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Bonedijkestraat in Vlissingen is vorige week zondag een jonge vrouw door een groepje tegengehouden en betast. Dat heeft de politie nu pas bekend gemaakt.

De vrouw werd op de bewuste zondag 12 september tussen 03.00 en 03.15 uur door een groepje mannen lastiggevallen. De vrouw fietste door de straat en werd door de groep tegengehouden. Ze werd ingesloten en onzedelijk betast. Toen er een auto voorbijreed gingen de mannen er vandoor.


De politie is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (22-9-2010 om 17:06)
@John: Dat wil ik ook weleens weten..er zit 10 dagen tussen het gepleegde feit en de berichtgeving...vreemd. @Dima: idd, wat doe je dan zo laat op straat alleen, en dan in die buurt.....
Stefan (22-9-2010 om 16:55)
Ook al ben je 7 jaar oud je moet gewoon overdag en 's nachts normaal op straat kunnen lopen. Zo niet dan moet daar dringend wat aan worden gedaan! Ik neem aan dat dit met het volgende kabinet beter wordt geregeld.
Mercedes (22-9-2010 om 16:39)
Wat Moniek schrijft is je reinste onzin: mannen zijn varkens. Ik ben een man en erger mijn eigen dood aan wat ze deze vrouw hebben aangedaan. Gewoon rustig rond kijken Moniek en geloof mij : er zijn nog veel goede mannen
Anoniem (22-9-2010 om 16:10)
Dat vind ik toch altijd zo'n dooddoener, waarom een jonge vrouw op die tijd nog op straat is... Dat mag geen excuus zijn om zo iemand dan maar lastig te vallen. Trouwens, ook op klaarlichte dag kan zoiets je overkomen!
Tineke (22-9-2010 om 15:02)
Bonnedijkestraat noem je ook wat op ik heb zelf aan de schuitvaartgracht gewoon en ik mocht s avonds niet eens naar buiten omdat het niet vertrouwd was daar. Ben blij dat ik nu in het noorden woon.
Edje (22-9-2010 om 14:07)
@ Moniek: bedankt dat je ons allemaal over 1 kam scheert! Het is natuurlijk belachelijk dat je tegenwoordig niet meer 's nachts alléén over straat kan. Helaas is dat nu eenmaal het geval en als jonge vrouw 's nachts op die tijd in je eentje door de Bonedijkestraat fietsen... Niet echt verstandig!
Cookie-instellingen beheren