Stankoverlast na inbraak stacaravan

Toegevoegd: 05-10-2010, 20.07 uur

Door: Roland de Jong
KAMPERLAND - In een stacaravan op een vakantiepark in Kamperland is onlangs ingebroken. De inbraak werd ontdekt omdat er ter plekke sprake was van een behoorlijke stank.

De buren klaagden over vreselijke stank. Hierop werd contact gelegd met de eigenaar van de stacaravan, die vervolgens een kijkje kwam nemen. Het bleek dat er tijdens zijn afwezigheid tussen vrijdag 24 september en zaterdag 2 oktober was ingebroken. Op het eerste oog ontbrak er niets uit de stacaravan, maar de stank was overweldigend.

De politie en brandweer werden ter plaatse geroepen. Het terrein van de stacaravan werd door de politie afgezet vanwege het onderzoek naar de inbraak. Binnen werd een vloeistof gevonden die zeer waarschijnlijk de stank veroorzaakte. De brandweer is in beschermende kleding naar binnen gegaan om de stof te onderzoeken.

Uit deze metingen bleek dat er geen concentraties aangetroffen werden die gevaarlijk zijn. Wat voor stof het precies is, kon niet worden vastgesteld. Er zijn monsters genomen die opgestuurd zijn voor onderzoek.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750