Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij ongeluk Meliskerke

Toegevoegd: 22-10-2010, 08.39 uur
De personenauto kwam op de kop in een sloot terecht
De personenauto kwam op de kop in een sloot terecht
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong
MELISKERKE - Donderdagavond is op de Mariekerkseweg in Meliskerke een personenauto op de kop in een sloot beland.

De auto werd rond 22.40 uur opgemerkt door politieagenten. De bestuurster was met hulp van omstanders haar auto uitgekropen. Zij is naar het ziekenhuis overgebracht waar ze een nacht ter observatie moest blijven.


Vermoedelijk heeft het 18-jarige meisje uit de gemeente Veere een hersenschudding opgelopen. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (8-11-2010 om 11:15)
Beterschap
Bekende (25-10-2010 om 11:06)
Beterschap meiss! En hou op over het oordelen, wie de schuldige is. Denk even na wat er gebeurd is, en praat daarna verder. Oorzaak is nog niet bekend, dus kan je ook niet vertellen wie het heeft gedaan. Het is gebeurd... en hoe en wat?! Denk aan het slachtoffer!
Hoi (23-10-2010 om 19:43)
Effe voor iedreen die het weer op de boeren steekt: die mensen werken in drukke tijden tot savonds laat, en laten de slik echt niet onnodig liggen!
B. (23-10-2010 om 14:47)
Beterschap meissie! Volgens mij staat er, oorzaak nog niet bekend, waar haalt iedereen de slik dan vandaan?
Bekende (23-10-2010 om 12:55)
Ja wat zeuren julie nou over slik dat ligt er wel1s ja maar dat je de schuld aan de mobilist geeft of de boeren is gwoon onzin. wat kunnen ze er aan doen weet je hoe het gebeurd is dan, sterkte voor het slachtoffer in plek van, wie was er schuldig.
Gas terug (23-10-2010 om 08:46)
Als er al slik op de weg ligt,dat had je dat moeten zien en zodoende je snelheid aanpassen,dan gaat er niks fout. Dooie dingen kunnen geen baas zijn over ons ``lot``..wel levende,wij mensen dus. OPLETTEN MET SNELHEID !!!
Cookie-instellingen beheren